1 Aerial Yoga + 1 Maxu Vibe

1 Aerial Yoga + 1 Maxu Vibe

Έκπτωση
100%
Κερδίζεις
49€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Έλα να δοκιμάσεις και εσύ 2 από τις καλύτερες υπηρεσίες του γυμναστηρίου μας!

Η Aerial Yoga έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το καλύτερο γυμναστήριο της Ραφήνας. Ο ειδικά εκπαιδευμένος trainer θα σε καθοδηγήσει και θα σου δείξει τον τρόπο να αιωρείσαι στον αέρα, πάνω στα ειδικά πανιά και ταυτόχρονα να εκτελείς τις κλασικές ασκήσεις Yoga.

Το Maxu Vibe είναι η καλύτερη μορφή άσκησης με πλατφόρμα δόνησης. Η εκγύμναση γίνεται αρμονικά σε όλο το σώμα με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται ολόκληρο το μυϊκό σύστημα από 200 έως 300% περισσότερο από ότι με τις απλές ασκήσεις.

Δοκίμασε τα σήμερα εντελώς δωρεάν μόνο στο Protypo!

Το γυμναστήριο «Protypo» ξεκίνησε την λειτουργία του το 1996. Το όνομά του υποδηλώνει το όραμά μας να αποτελέσει το γυμναστήριό μας, «πρότυπο χώρο άθλησης» στις καρδιές των μελών μας, μέσα από την ικανοποίηση των ιδιαιτέρων αθλητικών αναγκών των μελών του.

Tο Protypo προσφέρει σύγχρονες μηχανημάτων άσκησης, από βάρη μέχρι Indoor Rowing και Real Ryder. Επίσης, και τα ομαδικά προγράμματα μας, όπως το Pilates, Zumba, Karate απολαμβάνουν μία απίστευτη ανταπόκριση από τα μέλη μας.

Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

100% δωρεάν δώρο γνωριμίας χωρίς καμία υποχρέωση. Μόνο ένα δώρο γνωριμίας κατ’ άτομο. Θα απαιτηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο Γυμναστήριο κατά την εξαργύρωση του Κουπονιού και παραλαβή του δώρου γνωριμίας. Λήγει σε 30 μέρες. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το Γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο Γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο Γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο Γυμναστήριο.