12 Vacu Power! Εξάλειψε το τοπικό πάχος, απαλλάξου από την κυτταρίτιδα και ταυτόχρονα πέτυχε σύσφιξη και γράμμωση στο Protypo, το Top Greek Gym στη Ραφήνα.

12 Vacu Power! Εξάλειψε το τοπικό πάχος, απαλλάξου από την κυτταρίτιδα και ταυτόχρονα πέτυχε σύσφιξη και γράμμωση

Έκπτωση
30%
Κερδίζεις
71€
Ρίξε την τιμή 8€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με το Vacu Power

Το Vacu Power είναι μια επαναστατική μέθοδος προπόνησης που συνδυάζει τα αποτελέσματα της αερόβιας άσκησης σε συνθήκες υποπίεσης, την πιο εξελιγμένη μορφή μη χειρουργικής λιποαναρρόφησης! Ο συνδυασμός αυτός προκαλεί την αιμάτωση του λιπώδους ιστού και τη δημιουργία τριχοειδών αγγείων, με αποτέλεσμα να καταπολεμά την κυτταρίτιδα και να βοηθά στο αδυνάτισμα. Τα αποτελέσματα είναι επιλεκτικά μόνο για τις 'προβληματικές' περιοχές και γι’ αυτό έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στο τοπικό αλλά και στο ολικό αδυνάτισμα.

Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται μείωση μόνο λίπους και όχι μυϊκού ιστού στις περιοχές που δυσκολευόμαστε να σμιλέψουμε με απλή γυμναστική. Μόλις μετά από λίγες συνεδρίες θα δεις διαφορά στο σώμα σου και θα έχεις μείωση πόντων.

Κάθε συνεδρία εκτελείται υπό την αυστηρή επίβλεψη εξειδικευμένου Personal Trainer. Αν εκτελείς το πρόγραμμα χωρίς απουσίες και παρασπονδίες, ελέγχοντας την βουλιμία και προσέχοντας την διατροφή σου, θα βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει κάθε μέρα. Ταυτόχρονα, θα σου προτείνουμε ένα ευρηματικό πρόγραμμα γυμναστικής που θα προάγει και θα μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται από συνεχή παρακολούθηση, προσωπικές μετρήσεις και ενθάρρυνση που εγγυώνται την επίτευξη των στόχων σου.

Μπορείς σύντομα και με λίγο κόπο να αλλάξεις το σώμα σου, αλλά να έχεις καλύτερη υγεία και ψυχολογία. Επισκέψου τώρα το Protypo για να επωφεληθείς των ευεργετικών αποτελεσμάτων του Vacu Power.

Κάθε συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού με τους Personal Trainers του γυμναστηρίου Protypo στη Ραφήνα.

Σημείωση: Η τιμή επιβαρύνεται με ΦΠΑ 24%.

Μάθε περισσότερα για το Vacu Power

Το γυμναστήριο «Protypo» ξεκίνησε την λειτουργία του το 1996. Το όνομά του υποδηλώνει το όραμά μας να αποτελέσει το γυμναστήριό μας, «πρότυπο χώρο άθλησης» στις καρδιές των μελών μας, μέσα από την ικανοποίηση των ιδιαιτέρων αθλητικών αναγκών των μελών του.

Tο Protypo προσφέρει σύγχρονες μηχανημάτων άσκησης, από βάρη μέχρι Indoor Rowing και Real Ryder. Επίσης, και τα ομαδικά προγράμματα μας, όπως το Pilates, Zumba, Karate απολαμβάνουν μία απίστευτη ανταπόκριση από τα μέλη μας. Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.